Flyttstädning Malmö

Välkommen till MalmöFresh i Malmö! Låt oss ta hand om flyttstädningen så kan du lägga energi på din nya bostad. För att det ska kännas helt tryggt att anlita oss, lämnar vi garanti på städningen och åtgärdar omedelbart eventuella brister vid besiktningstillfället.
Flyttstädningen genomförs – punkt för punkt – enligt ett grundligt städschema, specifikt framtaget för att kunna garantera ett bra resultat vid varje städtillfälle. Varje flyttstädning är dessutom unik i våra ögon och vi utför givetvis jobbet därefter.
Priset för respektive flyttstädning beräknas med boytan som utgångspunkt.

Kontakta oss redan idag på 040- 44 55 66 för ett kostnadsfritt prisförslag!

Flyttstädning Malmö – bekvämt, säkert & prisvärt

Att flyttstädningen blir ordentligt genomförd är oerhört viktigt när man flyttar från en bostad till en annan. Tyvärr är det en av de mindre roliga bitarna när man har ett nytt hem som väntar.

Under en flytt har de flesta av oss mycket att stå i och att få tid över till flyttstädningen är många gånger närmast omöjligt. Därför väljer många idag att anlita en städfirma i Malmö, helt specialiserad på flyttstädningar. Man sparar då inte bara sin värdefulla tid och kan fokusera på det övriga, utan garanterar även att städningen genomförs efter konstens alla regler.

Grundlig flyttstädning är viktigt

MalmöFresh Städservice i Malmö fokuserar främst på omfattande grundrengöring. Våra flyttstädningar efter ett standardiserat städschema, utvecklat för att garantera att alla de viktigaste delarna av städningen blir prioriterade och åtgärdas enligt branschens högt ställda standard – allt för att de som flyttar in skall bli hundraprocentigt nöjda.
De flyttstädningar som vi utför omfattar allt från rutinrengöring till grundlig djuprengöring av t ex ugn, kylskåp, spis, övriga vitvaror, skåp, takfläkt, lådor m.m. i köket. I badrummet är det bl.a. rengöring av badkar, avkalkning, avtorkning av rör. I övrigt omfattar en flyttstädning bl.a. rengöring av golv & fönsterputsning.
I alla rum ingår avtorkning av hyllor, golv, socklar, golvlister, samt garderober och skåp (både ut- & invändigt, under förutsättning att skåpen är tömda). I övrigt rengörs fönsterbänkar och synliga ventiler, väggar & tak dammas och eventuell spindelväv avlägsnas.
Att anlita ett serviceföretag som MalmöFresh Städservice i Malmö med flyttstädning som specialitet kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom kan du lita på att jobbet blir proffsigt utfört.

RUT-avdrag & Skattereduktion

Glöm inte skattereduktionen för hushållsnära tjänster i form av RUT-avdrag om du anlitar oss som privatperson! Med det så kallade RUT-avdraget går det att få en rabatt (skattereduktion) på upp till 25 000 kr per person och år (50 000 kronor om du är över 65 år) på arbetskostnaden på städhjälp såsom flyttstädning. Det motsvarar ett underlag på 50 000 kr, som blir den summa du kan anlita städhjälp för.
Som standard sker avdraget direkt på fakturan, men vi förbehåller oss rätten att inte göra detta om beställaren av våra tjänster t.ex. har betalningsanmärkning eller redan har förbrukat sitt RUT-avdrag.
Från den 1 augusti 2016 kan man även räkna in RUT-avdrag för flytthjälp (läs mer på Skatteverkets hemsida).

Anlita alltid proffs

Att flytta är ofta jobbigt, tungt och tidskrävande. Inte nog med att du skall packa ihop allt ditt bohag, flytta det till din nya bostad och packa upp dem igen, utan ofta har man bara en dag på sig att flytta ut och in. Att då samtidigt ha tid över till att rengöra hela den bostad som man flyttar ifrån är många gånger närmast en omöjlighet – inte konstigt att många tycker att det är väldigt stressigt att flytta.
Ett alternativ är då att anlita en städfirma som gör flyttstädningen åt dig.
När du anställer någon som hjälper till med rengöringen kan du koncentrera dig på själva flytten. Professionell städhjälp behöver inte heller vara kostsam – se det som en ren investering. Och med dagens RUT-avdrag blir det hela extra förmånligt.
Anlita oss på MalmöFresh Städservice i Malmö för din flyttstädning – vi har självklart trafiktillstånd och alla nödvändiga certifieringar.

Inför flyttstädning i Malmö

Se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda.
MalmöFresh Städservice tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen i Malmö. Befintliga skador måste rapporteras innan flyttstädningen påbörjas, exempelvis fönsterrutor som ej går att öppna. Vill du få flyttstädning av biytor som balkong, utsida av fönsterbleck, förråd, tvättstuga och garage kan du beställa detta separat.

I flyttstädningen ingår följande moment:

Flyttstädning Malmö för samtliga rum:

 • Garderober, skåp och lådor rengörs in- och utvändigt (invändigt endast om det är tomt)
 • Golv dammsugs och våttorkas
 • Rengöring av socklar, lister samt dörrar och dörrkarmar
 • Rengöring av element, även bakom
 • Rengöring av fönsterbänkar och trösklar

Kök:

 • Rengöring av spis, ugn, värmeskåp, plåtar och galler, spis dras fram (spishäll måste specificeras vid bokning)
 • Rengöring av kyl- och frysskåp, in- och utvändigt, även under (frys rengörs endast om den är avfrostad och tom när städningen påbörjas)
 • Rengöring av köksfläkt, ventil, arbetsbänkar och diskbänk
 • Rengöring av diskmaskin, in- och utvändigt
 • Avtorkning av köksskåp och lådor
 • Golv rengörs och våttorkas
 • Rengöring av element

Badrum och toalett:

 • Rengöring/avkalkning av kakel och klinker, avtorkning av väggar
 • Rengöring av toalettstol och tvättställ
 • Rengöring av badkar, in- och utvändigt samt under (front till jacuzzi demonteras och monteras av kunden)
 • Rengöring av fast belysning
 • Golv rengörs och våttorkas
 • Avtorkning av badrumsskåp samt putsning av speglar (inuti endast om de är tömda)
 • Rengöring/avkalkning av kranar
 • Rengöring av element samt ventiler
 • Rengöring av golvbrunn

Fönster:

 • Putsning av fönster, samtliga sidor, 4 eller 6 sidor
 • Rengöring av fönsterkarmar
 • Avtorkning av fönsterbrädor
 • Fönster som ej går att öppna tvättas ej mellan, endast in och utsida utförs då
 • Insida putsas enbart om fönster inte går att öppna

Tvättstugor:

 • Rengöring av element
 • Rengöring av tvättmaskin/torkskåp, in- och utvändigt
 • Rengöring av golv, socklar, lister samt dörrpartier
 • Rengöring av golvbrunn

Garanti:

 • Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Direkt i samband med utförd flyttstädning i Malmö genomför kunden och det aktuella städteamet tillsammans en besiktning av det genomförda arbetet
 • Besiktningen genomförs enligt MalmöFresh Städservice:s standardiserade protokoll
 • Skulle det i samband med besiktningen upptäckas eller påpekas brister i städningen åtar MalmöFresh Städservice sig att senast tre arbetsdagar efter reklamationen åtgärda dessa fel. Därefter genomförs en ny besiktning av de aktuella punkterna. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej

Betalning:

 • I priset ingår materiel samt resor
 • Gäller normal nedsmutsning samt att objektet är tomt vid flyttstädning
 • Betalning kan ske mot kontantfaktura efter arbetets slutförande eller efterskott via faktura

Avbokning:

 • Avbokning av tjänsten ska ske minst 10 dagar innan städning utförs, annars faktureras fullt belopp

Frågor och svar

Behöver jag vara på plats när ni kommer?
Ja, du skulle släppa oss in. Vi brukar börja flyttstädningar kl 8:00 på morgonen, men det går bra att boka en annan tid om du vill.

Behöver jag lämna nycklar till er?
Nej, du behöver inte göra det. Vi kan ringa dig en timme innan vi är klart med flyttstädningen. Men om du vill lämna nyckel till oss, då kan vi låsa dörren efter jobbet och lägga nyckel i din brevlåda. Det är helt upp till dig.

Hur lång tid tar en flyttstädning?
Det beror på storlek och skick av bostad. Det brukar ta mellan 4 och 8 timmar. Om finns något tidpunkt som behöver vi avsluta flyttstädningen, var god meddela oss i förväg om detta.

Har ni F-skattsedel och ansvarsförsäkring?
MalmoFresh Städservice innehär F-skattsedel och ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kr. Om något ska gå sönder under städningen vi står för kostnaden självklart. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad är nöjd kund garanti?
Efter utfört flyttstädning du som kund har 3 dagar att meddela oss om eventuella klagomål. Om du vill du kan ge bara vår telefonnummer till nya ägaren, så de kan kontakta oss direkt. Vi kommer att fixa helt gratis alla eventuella brister så fort som möjligt. Om du har några anmärkningar på utförd flyttstädning och inte meddelar oss om detta inom tre dagar, utför städningen själv eller meddelar oss efter tre dagar, förlorar du rätten till garantin. Vi gör också ingen kompensation om du åtgärdar eventuella anmärkningar själva utan att meddela oss. Om eventuella anmärkningar tar mindre än 15 minuter jobb, tillkommer resekostnader på 300 kr. Bästa lösning är att besikta flyttstädning direkt efter vi är klart och anmäla bostads delar som du är inte nöjd med direkt till vår personalen.

Har ni städmaterial med er?
Javisst. Vi har också egna lampor, så kan du även nedmontera belysning i bostaden.

Vad om jag flyttar samma dag?
Du kan förbereda för oss badrum och köket först, så vi kan börja flyttstädningen medan du fortsätter din flytt.

Kan jag betala kontant?
Vi tar endast emot betalning via faktura – e-faktura i pdf-format via e-post (kostnadsfritt), eller pappersfaktura (35kr/faktura).

Vad behöver jag tänka på innan flyttstädning?
Gå igenom hela bostaden och se till att alla skåp och lådor är tomt. Meddela oss om alla eventuella skador eller tjänsliga saker. Vi rengör endast möbler och utrustning som är helt tömda inuti. Du är skyldig att lämna ut fönsternycklar till städpersonalen om det behövs. Om du önskar flyttstädning på baksidan av tung utrustning (t.ex. kyl, frys, tvättmaskin och torktumlare, värmeelement i skåp, etc.) är du skyldig att flytta utrustningen på egen hand eller möjligen be vår personal om hjälp. Vår personal flyttar inte denna typ av utrustning på egen hand. Om utrustningen inte flyttas täcker garantin inte de platser som skulle ha rengjorts, men inte rengjordes eftersom det inte fanns tillgång till dessa. Vi ansvarar inte för kåpor på badkar såsom jacuzzi, filter i köksfläkt och ugnsplåtar. Kom ihåg att frysa av frysen.

Kan jag avboka flyttstädning?
Du kan boka av flyttstädning 72 timmar innan bokade tid utan extra kostnader. Vid senare avbokning debiterar vi dig med 500 kr avbokningsavgift.

Vid avbokningar gjorda mindre än 12 timmar före planerat sändningstid, vi debiterar kunden med 1000 kr avgift på grund av utebliven tjänst. Samma regler gäller om vi ska inte ha fri åtkomst till kundens bostad

Välkommen

Välkommen till MalmöFresh i Malmö.
Vi erbjuder flyttstädning till bra priser med kvalitetsgaranti.
Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

Adress: Kjellsgatan 4, 215 65Malmö
Webb: www.malmofresh.se
Telefon: 040-44 55 00
E-post: info@malmöfresh.se

Flyttstädning